Zmes na pečenie chleba s tekvicovými semienkami a kvasnicami 0,5 kg
Kód: 107628Garantujeme
po celej SK
Dovoz zo zahraničia
Pre registrovaných zákazníkov
Podrobný popis
Zmes na pečenie chleba s tekvicovými semienkami a kvasnicami 0,5 kg
Z jednej zmesi upečiete 750g chleba.
Návod na pečenie v rúre:
500g chlebovej zmesi a 350ml vlažnej vody uhniesť v kuchynskom robote najprv pomaly, a potom na najväčšej rýchlosti, kým sa cesto neoddeľuje od krajov nádobky. Nejedzte surové cesto. Potom nechajte prikryté kysnúť 30 minút. Následne s pomúčenými rukami vyformujeme bochník, alebo pečivo, vložíme do vymastenej formy, alebo plechu vyloženého papierom na pečenie. Zakryjeme vlhkou utierkou, uložíme na teplé miesto, pokiaľ sa objem zreteľne nezväčší (cca. 30-45 minút) podľa teploty. Povrch cesta môžeme jemne nakrojiť av predhriatej rúre na 230 ° C (teplovzdušná rúra 210 ° C) pečieme 10 minút spolu s teplom odolnou nádobkou s vodou. Potom znížime teplotu na 190 ° C (teplovzdušná rúra na 180 ° C) a pečieme ešte 45-60 minút. Doba pečenia pre pečivo je 15-25 minút.
Návod na pečenie v domácej pekárni: Najprv 340ml (20-25 ° C) vlažnej vody a 500g chlebovej zmesi vložiť do formy v pekárni, nastaviť program s celkovým časom cca. 2,5-3 hodiny. Po ukončení programu vytriasť z formy a nechať vychladnúť. TIP: Po poslednom hnetení otvoriť veko pekárne a vybrať hnetacie háky.
Zloženie: pšeničná múka 69%, ražná múka 18%, tekvicové semienka 5%, sušený kvások (ražný), jedlá soľ jodovaná (jedlá soľ, jodičnan draselný), sušené kvasnice, dextróza, sladová múka (jačmenná, pšeničná), trstinový cukor, okysľovací prostriedok: kyselina jablčná, múku upravujúca látka: uhličitan vápenatý a kyselina askorbová. Výrobok môže obsahovať zoznam, sóju, vlčí bôb, mlieko a vajcia.
Dodatočné parametre
Kategória: | Potraviny |
---|---|
Hmotnosť: | 0.55 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár