Dr. Oetker Zmes Venčeky 290g

Kód: 601948
Novinka
Značka: Dr. Oetker
€2,99
skladom
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Všetko skladom

Garantujeme

+10 000 výdajných miest

po celej SK

Exkluzívny tovar

Dovoz zo zahraničia

Bonus program

Pre registrovaných zákazníkov

Podrobný popis

Dr.Oetker Zmes Venčeky 290g

Venčeky Dr. Oetker obsahujú zmes na prípravu odpaľovaného cesta a zmes na prípravu krému. S ich pomocou budú Vaše Vanilkové venčeky ako od majstra cukrára. Stačí pridať vajcia, mlieko, cukor a maslo a ľahko vytvoríte 30 ks nadýchaných venčekov. Lahodný zákusok na nedeľné popoludnie prevoňané vanilkou. Vlastnoručne pripravenými domáce venčeky urobíte radosť svojim blízkym a ich príprava je taká jednoduchá, že ju zvládne každý!

Tip: Vyskúšajte na vrstvu krému pridať vrstvu šľahačky (klasické alebo šľahačky v prášku Dr. Oetker). Tiež môžete vyskúšať Letné veterníky s Jahodovou alebo Malinovou náplňou Dr. Oetker as ovocím. Neodolateľné sú tradičné Karamelové veterníky. Do šľahačky jednoducho pridáte 2 balíčky Trstinového cukru karamelového Dr. Oetker a vyšľaháte.

NÁVOD NA POUŽITIE

Balenie obsahuje: 140 g zmesi na prípravu cesta 150 g zmesi na prípravu krému K tomu pridáte: na cesto: 125 g zmäknutého rastlinného tuku na pečenie 250 ml vody 3 vajcia (veľkosť M) na krém: 650 ml mlieka 150 g masla 60 g mouč cukru Všetky druhy rúr pred pečenie dobre predhrejte! Elektrická rúra: 200 ° C 20 - 25 min. Teplovzdušná rúra: 180 ° C 20 - 25 min. Plynová rúra: stredný stupeň 20 – 25 min. Pri pečení prvých 15 minút neotvárajte rúru! Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! 1. Príprava cesta: Rastlinný tuk a vodu dáme variť. Do vriacej hmoty za stáleho miešania nasypeme obsah vrecka so zmesou na cesto a miešame, kým cesto nie je hladké. Odstavíme z platne a necháme vychladnúť. Do vychladnutého cesta pridáme 3 celé vajcia a šľaháme elektrickým ručným šľahačom asi 3 minúty. Potom cesto vložíme do cukrárskeho vrecka s hviezdicovou trubičkou a na vymastenom plechu tvoríme venčeky s priemerom asi 6 cm. Pečieme v predhriatej rúre. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. Po vychladnutí venčeky pozdĺžne rozkrojíme. 2. Príprava krému: Obsah vrecúška so zmesou na krém rozmiešame v 250 ml mlieka. Zvyšné mlieko dáme variť. Mlieko s práškom vlejeme do vriaceho mlieka a za stáleho miešania varíme asi 2 minúty. Po uvarení necháme krém vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom do peny a po častiach doň zašľaháme vychladnutý krém. 3. Príprava venčekov: Na vychladnuté spodky venčekov nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka pripravený krém a priklopíme vrchom venčekov. Nakoniec venčeky pocukrujeme. Dáme na 2 hodiny stuhnúť do chladničky. Tip: Vanilkové rezy Pokiaľ chceme ušetriť čas, môžeme namiesto Venčekov pripraviť Vanilkové rezy. Cesto rozdelíme na 2 polovice a každú pomocou stierky rozotrieme na vymastený plech 30x40 cm. Cesto rozotierame na všetky strany pozdĺžne aj priečne. Pečieme podľa tabuľky. Po vychladnutí natrieme na spodný plát krém, priklopíme vrchným plátom a necháme 2 hodiny tuhnúť v chladničke.

ZLOŽENIE

Pšeničná múka,Kukuričný škrob,Cukor,Kypriace látky (dihydrogéndifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný),Aróma,Jedlá soľ,Farbivá (beta-karotén, riboflavín)

ALERGÉNY

Obilniny obsahujúce lepok,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy)


Výživové údaje
Výživové hodnoty na 100ml:
Energetická hodnota 882 kj / 210 kcal
Tuky 12,1 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,7 g
Sacharidy 14,9 g
z toho cukry 9,4 g
Bielkoviny 3,3 g
Soľ 0,08 g

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: