Dr. Oetker Zmes Medovník 540g

Kód: 602075
Novinka
Značka: Dr. Oetker
€2,99
skladom
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Všetko skladom

Garantujeme

+10 000 výdajných miest

po celej SK

Exkluzívny tovar

Dovoz zo zahraničia

Bonus program

Pre registrovaných zákazníkov

Podrobný popis

Dr. Oetker Zmes Medovník 540g

Lahodný a voňavý perník. Pridá sa iba voda a olej a je hotovo! Upečený perník je krásne prevoňaný originálnou kombináciou škorice, anízu, klinčekov, koriandra a feniklu. Voňavá a oku lahodiaca dobrota s rýchlou a jednoduchou prípravou, to je Perník Dr. Oetker. Kombináciou jedinečnej receptúry z kvalitných surovín a pridaním iba vody a oleja docielite ľahko a rýchlo vlastnoručnú prípravu tradičného perníka. Tento moderný spôsob domáceho pečenia je perfektnou zárukou úspechu. Odporúčame ozdobiť tmavou alebo svetlou polevou Dr. Oetker a posypať mandľami alebo kokosom. Vynikajúci je tiež potretý domácim džemom.

NÁVOD NA POUŽITIE

Balenie obsahuje: 540 g zmesi na prípravu cesta K tomu pridáte: 400 ml vody 120 ml oleja (12 polievkových lyžíc) Všetky druhy rúr pred pečením dobre predhrejte! Elektrická rúra: 165 ° C 40 - 50 min. Teplovzdušná rúra: 155 ° C 40 - 50 min. Plynová rúra: stredný stupeň 40 – 50 min. Pri pečení rešpektujte skúsenosti s vlastnou rúrou! Príprava: 1. Obsah vrecka so zmesou na prípravu cesta vysypeme do misy a pridáme odmeranú vodu a olej. Na zlepšenie chuti môžeme pridať 2 – 3 polievkové lyžice medu. Všetko dôkladne premiešame vareškou alebo vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom dohladka. 2. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech (30 x 40 cm) a dáme piecť. Čas a teplota pečenia sú uvedené v tabuľke. Ak chceme mať istotu, že je perník správne upečený, pichneme doprostred cesta špajdľou. Pokiaľ sa na ňu cesto nelepí, perník je hotový. 3. Po vychladnutí môžeme upečený perník potrieť džemom, poliať tmavou polevou Dr. Oetker a ozdobiť podľa vlastnej fantázie orechy, kokosom alebo zdobením Dr. Oetker. Tip: Perníkové rezy s jablkami Perníkové cesto pripravíme podľa návodu. Do cesta pridáme 2 polievkové lyžice rumu a 300 g olúpaných a nahrubo nastrúhaných jabĺk. Dôkladne premiešame. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote podľa tabuľky asi 40 minút. Po upečení necháme perník vychladnúť, polejeme tmavou polevou Dr. Oetker a nakrájame na rezy.

ZLOŽENIE

Pšeničná múka,Cukor,Dextróza,Kypriace látky (dihydrogéndifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný),Perníkové korenie,Instatný karamel,Lupinová múka,Sušené mlieko,Jedlá soľ,Stabilizátor (karboxymetyl)

ALERGÉNY

Obilniny obsahujúce lepok,Vajcia a výrobky z nich,Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy)


Výživové údaje
Výživové hodnoty na 100ml:
Energetická hodnota 1089 kj / 259 kcal
Tuky 8,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 42 g
z toho cukry 15,7 g
Bielkoviny 4 g
Soľ 0,3 g

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: