Dr. Oetker Krtkův dort Black&White (limitovaná edice) 435g

Kód: 630719
Novinka
Značka: Dr. Oetker
€4,09
skladom
Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Všetko skladom

Garantujeme

+10 000 výdajných miest

po celej SK

Exkluzívny tovar

Dovoz zo zahraničia

Bonus program

Pre registrovaných zákazníkov

Podrobný popis

Dr. Oetker Krtkova torta Black&White (limitovaná edícia) 435g

Krtková torta Black&White 435g

NÁVOD NA POUŽITIE

Balenie obsahuje: 275 g zmesi na korpus 100 g zmesi na náplň 60 g čokoládových vločiek K tomu pridáte: Na cesto: 100 g mäkkého margarínu alebo masla 2 vajcia (veľkosť M) 75 ml mlieka (7 polievkových lyžíc) Na náplň: 0 - 600 ml vychladenej smotany na šľahanie 100 ml studenej vody Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Miešame Šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, uhladíme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske nahrubo rozdrobíme. Príprava náplne a zdobenie torty Banány olúpeme, pozdĺžne rozpolíme a plochou stranou uložíme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň dáme do väčšej misy a pridáme odmerané množstvo vody. Miešame 1/2 minúty ručne metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime na korpus kopulovito až ku kraju a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny stuhnúť.

ZLOŽENIE

cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13% čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakao so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (slnečnicový lecitín), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, 5,5% kakaový prášok ryžový škrob, emulgátor (estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselín, Polyoxyetylén-sorbitan-monooleat)), kypriace látky (dihydrogedifosforečnan sodný, hydrogénuhličitan sodný), jedlá želačná krob, aróma, zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza). Môže obsahovať stopy (LUPINOVÁ MÚKA).


Výživové údaje
Výživové hodnoty na 100ml:
Energetická hodnota 1605 kj / 379 kcal
Tuky 4,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 3 g
Sacharidy 76 g
z toho cukry 49 g
Bielkoviny 6,7 g
Soľ 1,50 g

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: