Dr.Oetker Kvások ražný 1x15g

Kód: 29300
Značka: Dr. Oetker
€1,01
skladom
Môžeme doručiť do:
10.5.2024
Možnosti doručenia

Dr.Oetker Kvások ražný 1x15g

Detailné informácie

Všetko skladom

Garantujeme

+10 000 výdajných miest

po celej SK

Exkluzívny tovar

Dovoz zo zahraničia

Bonus program

Pre registrovaných zákazníkov

Podrobný popis

ZÁKONNÝ NÁZOV POTRAVINY Ražný kvások, sušený. Dodá Vášmu chlebu dokonalú, ľahko kyslastú chuť a vôňu. ZLOŽENIE ŽITNÉ mlynské produkty, štartovacie kultúry. ALERGÉNY Obilniny obsahujúce lepok, MÔŽE OBSAHOVAŤ: Vlčí bôb (lupina) a výrobky z neho VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA Na 100g výrobku:Energia: 952 kJ /230 kcalTuky: 3,1 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5 gSacharidy: 14 gz toho cukry: 1,2 gBielkoviny: 16 gSoľ: 0 g VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE Nie je zo zákona požadované HMOTNOSŤ/OBJEM Hrubá hmotnosť: 16g PODMIENKY UCHOVANIA Skladujte v suchu! VÝROBCA Dr.Oetker, s.r.o., Americká 2335 Kladno, PSČ: 27201, Česká republika, www.oetker.cz NÁVOD NA POUŽITIE Na pečenie domáceho kváskového chleba a pečiva, na 500g múky. Domáci kváskový chlieb: V mise zmiešame 150g ražnej múky, 350g pšeničnej hladkej múky, 1,5 kávovej lyžičky soli, 1 kávovú lyžičku cukru, 1 balíček droždia Dr.Oetker a 1 balíček Kvásku Dr.Oet. Postupne pridávame 400ml vlažnej vody, vypracujeme hladké cesto a dôkladne prehniteme. Cesto prikryjeme utierkou a necháme na teplom mieste vykysnúť asi 1 hodinu. Po vykysnutí cesto ešte raz prepracujeme a prenesieme do formy (10 x 30 cm) vyloženej papierom na pečenie. Povrch potrieme vodou, môžeme posypať semienkami, alebo rascou a pozdĺžne narežeme nožom. chlieb necháme ešte 1 hodinu vo forme kysnúť. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme 15 minút pri 220 °C. Potom stlmíme teplotu na 190 ° C a pečieme ďalších 30 minút. Chlieb vyberieme z rúry a necháme úplne vychladnúť. Návod na oživenie sušeného kvásku a zaujímavé kváskové recepty najmete na www.oetker.sk. Pôvod Slovenská republika

Dodatočné parametre

Kategória: Potraviny
Hmotnosť: 0.01 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: